Scaunele cu rotile printate 3D revolutioneaza industria!

scaun cu rotileprintat 3D

Scaunele cu rotile printate 3D revolutioneaza industria!

Intr-o lume in care tot mai multe lucruri pot fi adaptate nevoilor individului, o agentie britanica de design industrial – Layer – introducere un scaun cu rotile imprimat partial 3D, sub denumirea „GO”.

Fondata de Benjamin Hubert, Layer este cunoscuta in lumea designului pentru designul aplicatiilor, mobilierului inteligent si a altor bunuri de consum. In 2016, Layer a luat urmatorul pas in angajamentul sau in ceea ce priveste experienta utilizatorilor si „proiectele orientate spre om”, prin introducerea unei noi diviziuni numita LayerLab – o armata de cercetare si dezvoltare, care viseaza imbunatatirea calitatii vietii prin intermediul tehnologiei.

Astfel, GO este primul produs care a fost dezvaluit de la LayerLab. Acesta este rezultatul unui proces de cercetare de doi ani. Echipa a organizat interviuri ample cu utilizatorii de scaune cu rotile si cu profesionistii din domeniul medical pentru a afla mai multe despre modul in care scaunele cu rotile ar putea fi imbunatatite pentru viata de zi cu zi si pentru a stabili cum sa elimine stigmatul asociat scaunelor cu rotile ca dispozitive medicale si sa creeze un vehicul mai centrat pe om. Produsul lor final este un scaun cu rotile pentru consumatori, realizat cu tehnologie 3D de imprimante, cu designul modern si elegant.

Mai mult, folosind informatia biometrica a clientului, echipa poate sa potriveasca perfect scaunul si suportul pentru picioare. Fiecare design este adaptat formei corporale, greutatii, stilului de viata al persoanei, cat si altor nevoi specifice. Design-urile personalizare ofera un confort si o sustinere maxima, reducand in acelasi timp riscul de ranire. De asemenea, clientii pot participa la procesul de printare, folosind aplicatia GO pentru a personaliza scaunul rulant cu optiuni, precum barele de impingere, garzile laterale, dar si anumite elemente de stil.

 

Sursa: https://goo.gl/pw1d3u

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *