Proteze dentare tiparite 3D

Proteze dentare tiparite 3D

Carbon, un start-up de printare 3D din Silicon Valley, colaboreaza cu Dentsply Sirona – un producator de produse si tehnologii dentare profesionale  – pentru a aduce pe piata un sistem premium de materiale dentare tiparite 3D.

Cele doua companii considera ca acest sistem va imbunatati starea pacientului, materialele utilizare pentru protezele dentare si procesul de laborator.

„Acest parteneriat cu Dentsply Sirona este o dovada a viziunii globale a companiei Carbon si a misiunii sale de a spori ecosistemul digital”, a declarat Brian Ganey, directorul genereal al afacerii dentare Carbon. „Impreuna vom fi capabili sa oferim pietei o solutie digitala completa de proteze care este superioara in ceea ce priveste rezistenta si estetica”, a adaugat acesta.

Desi au existat numeroase progrese tehnologice in fabricarea danturii digitale in ultimii ani, cele mai multe proteze sunt inca produse prin metode traditionale.

Acest parteneriat va combina experienta de peste 100 de ani a companiei Dentsply Sirona in dezvoltarea materialelor dentare, scanare si software CAD/CAM , cu inovatiile Carbon in imprimarea 3D.

proteze dentare 3d

Solutia completa pentru protectia digitala

„Suntem foarte entuziasmati de colaborarea cu Carbon, pentru a furniza un flux total de lucru fara probleme pentru cresterea eficientei in laborator”, a declarat Julie Mroziak, vicepresedintele global de marketing al Dentsply Sirona.

Noile materiale vor stabili „o schimbarea de paradigma” in ceea ce priveste eficienta, estetica si forta de laborator. Imprimantele si tehnologia Digital Light Synthesis vor furniza o rezolutie de inalta rezolutie si o rata de productie ridicata.

„Cu firma Carbon ca principal producator digital in domeniul stomatologiei digitale si conducerea globala a Dentsply Sirona in echipamentele amovibile, putem asigura o oferta de neegalat care sa aduca beneficii atat laboratorului dentar, cat si pacientului „, a mai declarat Ganey.

 

Sursa: www.all3dp.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *