Cele mai bune 3 site-uri pentru fisiere STL gratuite si modele de printare 3D

curs 3d toamna 2019

Cele mai bune 3 site-uri pentru fisiere STL gratuite si modele de printare 3D

In urma unui studiu realizat de www.all3dp.com, au fost desemnate cele mai bune site-uri pentru fisierele STL gratuite si modele de printare 3D ale anului 2019.

In top 3 se afla: Thingiverse, GGTrader si MyMiniFactory.

 

  1. Thingiverse

Un site care are cel mai mare depozit de continut pentru modele de printare 3D. Thingiverse ofera aproape 2 milioane de fisiere STL si are o comunitate uriasa de producatori care ofera fisiere STL gratuite pentru descarcare, in diferite categorii si complexitate.

 

thingiverse

 

2. GGTrader

Un site pe care poti sa vinzi si/sau sa cumperi modele 3D. CGTrader nu se limiteaza doar la fisere CAD, ci ofera, de asemenea, o selectie de fisiere de printare 3D gratuite. Dintre cele 740.000 de modele 3D disponibile, un numar mare de fisiere sunt disponibile gratuit. Pentru descarcare, trebuie doar sa va creati un cont.

cgtrader

 

3. MyMinyFactory

MyMinyFactory dispune de aproximativ 50.000 de fisiere pentru printare 3D,  cu un puternic accent pe jocuri si cultura geek. Site-ul oferta fisiere de printare 3D realizate de designeri profesionisti, cu garantia ca acestea au fost testate. De asemenea, ofera provocari proiectantilor 3D in mod regulat si gazduiesc o colectie extinsa de fisiere STL gratuite.

Recent, pe MyMiniFactory a devenit disponibila oferta de magazine premium, unde creatorii isi pot promova munca si de unde pot obtine venituri din talentele lor.

myminifactory

In continuarea topului cu cele mai bune site-uri pentru fisiere STL gratuite si modele de printare 3D se afla Cults, Pinshape si multi altii.

Sursa: www.all3dp.com

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *