Inovația întâlnește digitalizarea!

Inovația întâlnește digitalizarea!

Scantech lansează IREAL 3D V3.0 pentru a inova scanarea 3D.

 [ Linia iReal de la Scantech este o serie de scanere 3D color de nivel mediu, rentabilă, special concepută pentru designeri 3D profesioniști. A fost utilizată pe scară largă în modelarea corpului uman, proiectarea de artă, analiza formelor digitale și pentru mai multe aplicații, cum ar fi cele care se ocupă cu personalizarea și ingineria inversă a produselor ].

Concepută cu un algoritm alimentat de AI, această actualizare revoluționară a software-ului iReal 3D îmbunătățește foarte mult experiența utilizatorilor și accelerează procesul de digitalizare 3D. Funcțiile, inclusiv calitatea optimizată a datelor, harta culorilor în timp real, modurile de aliniere mixte și comutatorul multi-scenă permit măsurarea 3D inteligentă și simplă.

iReal 3D V3.0 dezvăluie noi modalități de scanare cu o mare compatibilitate în rezoluții mici și înalte pentru niveluri multiple de detaliu. Noua caracteristică permite utilizatorilor să poziționeze scanerele 3D aproape de zone cu texturi și geometrie bogate pentru a putea capta fiecare detaliu (rezoluție de până la 0,200 mm).

De asemenea, permite utilizatorilor să scaneze zone cu puține detalii de la o distanță mare pentru un câmp vizual mai mare, pentru a reduce considerabil erorile de aliniere și timpul de scanare (distanță de scanare de până la 1.000 mm). În acest fel, echilibrăm perfect eficiența cu calitatea.

Harta inteligentă a culorilor

Această nouă caracteristică permite utilizatorilor să monitorizeze procesul de scanare în timp real pentru a asigura rezultatele precise ale scanării. La scanarea unui obiect, o hartă de culoare verde indică captarea datelor de înaltă calitate, iar o hartă de culoare roșie arată rezultatele opuse. Funcția de hartă inteligentă a culorilor elimină problemele pe care cu greu le evaluam în trecut, performanța de scanare fiind în timp real.

Multi-scene switch

iReal 3D V3.0 acceptă comutarea multi-scenă între interfața proiectului, norul de puncte, fișierele mesh și maparea culorilor. Oferă libertatea de a reveni la interfața proiectului pentru a continua scanarea și a seta o nouă rezoluție, sau la interfața norilor de puncte pentru a finaliza sau optimiza fișierele mesh. Este o modalitate excelentă pentru utilizatori de a încerca parametrii diferiți fără a începe de la zero, iar începătorii pot experimenta rapid scanarea 3D lină.

Adaptabilitate ridicată la diferite culori.

iReal 3D V3.0 este optimizat pentru a scana atât suprafețele albe, cât și pe cele negre în același timp, datorită algoritmului său unic. Prin adaptabilitatea sa ridicată la diferite culori, software-ul va face automat expunerea generală cât mai corect posibil. Este perfect pentru utilizatori să adopte o scanare 3D simplă și lină.

Sensibilitate ridicată la păr

Scanarea părului nu va fi o sarcină dificilă pentru iReal 3D V3.0. Cu un singur click, mod îmbunătățit, putem capta mai multe cantități de nori de puncte de păr subțire sau închis la culoare. Acest mod crește sensibilitatea unui scaner 3D pentru a-l ajuta să scaneze diverse coafuri chiar și tunsori complicate.

Experiență 3D cu lumină invizibilă

Lumina structurată cu infraroșu VCSEL vă oferă cea mai sigură și mai confortabilă experiență de scanare 3D, eliminând problemele luminilor orbitoare. Este sigur pentru scanarea corpului uman și nu dăunează ochilor. Este potrivit pentru procedurile medicale de reabilitare și pentru scanarea digitalizată a corpului uman.

Algoritmul alimentat de AI

Algoritmul alimentat de AI al iReal 3D V3.0 intensifică enorm calitatea norilor de puncte și detaliile fișierelor mesh. Ajută experții și începătorii să gestioneze complexitatea proiectelor cu demonstrații 3D convingătoare. Acest algoritm avansat permite scanerului versatil 3D iReal să fie capabil să satisfacă orice nevoie.

Aliniere inteligentă

Când scanați un obiect fără suficiente caracteristici geometrice și texturi, modul inteligent de aliniere mixtă poate rezolva cu ușurință problema doar prin câțiva markeri, contribuind în mare măsură la o precizie ridicată și la repetabilitatea rezultatelor scanării.

Software-ul extinde utilizarea iReal pentru a fi adoptat în ingineria inversă a diferitelor produse, cum ar fi cea a pieselor turnate sau sanitare, simulările virtuale, vizualizarea 3D, chiar modificarea și personalizarea vehiculelor, oferind utilizatorilor o soluție 3D rentabilă.

Programează un demo acum!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *