Scanarea 3D reduce timpul ciclului de fabricare a automobilelor

Scanarea 3D reduce timpul ciclului de fabricare a automobilelor

Cum îi ajută scanarea 3D pe producătorii de automobile să iasă în evidență pe piața extrem de competitivă a producției de automobile? Costuri mai mici de dezvoltare, design-ul distinctiv și controlul strict al calității sunt factorii importanți care afectează marile obiective strategice ale producătorilor de automobile.

Scantech a acumulat o experiență bogată în industria de producție de automobile în acești ani. Oferă soluții 3D profesionale cuprinzătoare de 3D metrology-grade pentru producătorii de automobile, în toate aspectele producției.

Dezvoltare de produs

Scanerele Scantech laser 3D avansate pot obține rapid și ușor date 3D ale pieselor de prelucrare. Este convenabil să reproiectați și să remodelați aspectul produselor prin reverse engineering. O astfel de modalitate de economisire a timpului scurtează foarte mult ciclul de dezvoltare a produsului.

Control de calitate

Pentru controlul calității, scanerele laser 3D portabile Scantech pot detecta și compara componente cheie, cum ar fi motoarele, transmisiile și mecanismele de direcție. Abaterile pot fi obținute cu acuratețe în procesul de producție pentru a obține o precizie ridicată cu tehnologii avansate de măsurare 3D.

Inspecţie

Abaterile fiecărei poziții pot fi obținute cu ușurință prin compararea datelor 3D și a desenelor CAD originale, ceea ce oferă o mare comoditate pentru detectarea dimensională a obiectelor complexe și a curbelor de suprafață. În plus, potrivirea datelor contribuie la obținerea de date privind coaxial, pasul găurii, spațiul de ansamblu și dimensiunile 2D.

Asamblarea virtuală

Putem obține modele 3D complete și de înaltă precizie gata pentru asamblare virtuală folosind scanere 3D. Prin asamblarea virtuală a modelelor 3D, designerii și inginerii pot identifica problemele legate de asamblare. Le permite să obțină perspective din datele despre abateri și să optimizeze procesul de proiectare.

Reverse Engineering

Scanerele 3D pot obține date extrem de exacte ale obiectelor 3D, indiferent de mărimea lor. Prin transmiterea datelor 3D către soft-ul de modelare designerii pot evita timpul pierdut cu măsurătorile în cazul refacerii proiectului. Mai mult, acuratețea scanerelor laser 3D poate fi de până la 0,03 mm ceea ce asigură o modelare inversă precisă, rezultând o reducere a costurilor de dezvoltare și o scurtare a ciclurilor de dezvoltare pentru producătorii de automobile.

        SIMSCAN                    IREAL 2e                        K-SCAN MAGIC                            KSCAN20

PROGRAMEAZĂ UN DEMO

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *