Scantech lanseaza cel mai nou sistem de masurare optica 3D TrackScan-Sharp

Scantech lanseaza cel mai nou sistem de masurare optica 3D TrackScan-Sharp

TrackScan-Sharp este cel mai nou sistem optic de masurare si scanare 3D a pieselor la scara mare,constand dintr-un scaner 3D portabil i-Scanner si un i-Tracker optic.

AdTrackScan-Sharp duce masurarea la cel mai inalt, oferind o distanta de captare de pana la 6 metri, un interval volumetric de 49 m3 si o precizie volumetrica de pana la 0,049 mm (10,4 m3).

Echipat cu procesorul i-Tracker pentru pre-calculare, camere industriale de 25 de megapixeli si tehnologii de ultima ora, TrackScan-Sharp este ideal pentru masurarea pieselor de dimensiuni mari sau a mai multor piese in acelasi timp, fara a fi nevoiti sa dplasati constant sistemul.

Accepta transferul de date prin cablu si wireless pentru a satisface diferite utilizari industriale, facand scanarea si mai usoara. Poate functiona si cu un modul de lumina auxiliar pentru a inspecta gaurile si crapaturile.

TrackScan-Sharp este optim pentru masuratori eficiente si stabile pentru a imbunatati dezvoltarea produsului, controlul calitatii si multe altele.

Pixeli ultra-inalti pentru detalii complexe

Sistemul de scanare 3D TrackScan-Sharp este echipat cu o camera industriala nou-nouta. Camera are 25 de megapixeli, de 5 ori mai mare decat generatia anterioara.

Datorita tehnologiei DLA, adancimii de camp la distante lungi si capacitatii puternice anti-interferente, sistemul poate obtine automat imagini clare pe o distanta de pana la 6 metri.

6 m optical tracking distance

Masurare obiecte voluminoase

Avand in vedere volumul sau mare de masurare si algoritmul robust de masurare a marginilor, TrackScan-Sharp permite scanarea unica a pieselor la scara mare. Nu este nevoie ca utilizatorii sa mute frecvent sistemul  atunci cand masoara piese mari, ceea ce asigura masuratori eficiente, fine si precise.

Large-volume Measurement

Pre-calcul si performanta impresionanta

Noul sistem  i-Tracker are integrat  un procesor pentru prelucrarea  eficienta a imaginilor si calcularea datelor, ce poate furniza coordonate in timp real.

Acest pre-calcul inovator economiseste puterea de calcul a computerului, astfel incat sa fie mai capabil sa proceseze datele scanate. Optimizeaza datele si le face mai fiabile si mai stabile, impresionand utilizatorii cu performante remarcabile.

Impressive Performancevolumetric accuracy

Acuratete remarcabila

Cu componente si software puternice, TrackScan-Sharp ofera rezultate de masurare la nivel de metrologie si de inalta precizie. Acest sistem optic de urmarire 3D asigura ca rezultatele masuratorilor indeplinesc cerintele metrologice ridicate.

Datorita volumului mare de scanare, care a crescut cu aproximativ 200%, utilizatorii pot masura piese uriase fara a compromite precizia.

Scanare 3D rapida

Datorita tehnologiei sale de urmarire optica, TrackScan-Sharp poate masura exact . Volumul sau mare de scanare permite utilizatorilor sa masoare mai multe piese in acelasi timp, imbunatatind semnificativ eficienta operatiunilor.

Fast 3D Scanning 2

O noua era a transmiterii datelor

Sistemul de scanare 3D poate transfera date atat prin cablu cat si wirelss. Cu modul prin cablu, sistemul poate trimite date pe o distanta lunga, in conformitate cu standardele de masurare industriale.

Modul wireless accepta aplicatii, in diferite conditii de lucru, ceea ce este convenabil datorita operatiunilor plug-and-play. Poate fi configurat rapid si ofera flexibilitate urilizarii pentru a raspunde diferitelor conditii de mediu, asigurand masuratori eficiente.

Vaste aplicatii

  • Se mandreste cu detectarea marginilor fara umbre si fara lumina cu masurare de inalta precizie a scarii de Utilizatorii pot inspecta cu precizie detaliile inchise, in special orificile filetate. Masuratorile bune sunt asigurate prin furnizarea de rezultate de masurare precise si repetabile, cum ar fi pozitiile si diametrele.
  • Algoritmul sau de colectare date foarte adaptabil asigura ca echipamentul poate obtine cu usurinta datele 3D ale obiectelor cu diferite suprafete si materiale, cum ar fi suprafete reflectorizante, intunecate si colorate.
  • Poate fi asociat cu o sonda CMM T portabila (optional cu lungimi diferite) pentru a inspecta zonele inaccesibile, cum ar fi gaurile si punctele ascunse. Aceasta sonda de masurare poate oferi repetabilitate intr-un singur punct de pana la 025 mm.
  • i-Tracker-ul sau poate fi combinat cu instrumente simulatoare si software de planificare a traseului pentru a crea M-Track, un sistem robotic inteligent de planificare si ghidare a traseului. Sistemul cuprinde module de perceptie, planificare si executie, care se adreseaza diferitelor aplicatii, cum ar fi slefuirea, acoperirea, sudarea si multe altele.

Vast Applications 2

Design inovator

Fabricat din fibra de carbon de clasa aerospatiala in forma de sfera, i-Scannerul este destinat utilizarii intense. Manerul sau ergonomic poate asigura utilizarea pe o sesiune lunga a scanerului 3D fara a fi obositor, ceea ce asigura masurarea usoara. I-Tracker are o banda luminoasa intuitiva care arata starea de functionare in timp real. Designul sau ajuta camerele sa ramana la temperatura optima pe tot parcursul procesului de scanare.

Innovative Design

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *