Termeni si conditii

Politica de confidentialitate

Siteul 3d4all.ro este reprezentat prin EUROCOM INVEST S.R.L.

Siteul nostru respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice EUROCOM INVEST S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de 3d4all.ro
3d4all.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

 

SECURITATEA DATELOR
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, contul de utilizator este protejat de o parola aleasa de dumneavoastra la inregistare.

 

PRECIZARI LEGALE

Siteul 3d4all.ro , implicit EUROCOM INVEST S.R.L., nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale daune materiale sau de alta natura , survenite in urma utilizarii produselor comercializate pe acest site. EUROCOM INVEST S.R.L. nu va fi  responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

 

AUTENTICITATEA PRODUSELOR

3d4all.ro nu incurajeaza comercializarea de produse contrafacute .

Toate produsele comercializate pe acest site sunt autentice furnizate de catre distribuitori autorizati.

Pentru detalii si intrebari va rugam sa ne contactati pe adresa de mail: contact@3d4all.ro

 

GARANȚIE

Începând cu data la care produsul este vândut pentru prima dată unui utilizator final, menționată pe dovada de achiziție în original, producatorul, garantează că Produsul nu are defecte de materiale sau de manoperă („Defect”). Garantia se solutioneaza prin inlocuirea produsului defect sau prin returnarea contravalorii produsului.

Solutionarea garantiei se face in maxim 14 zile calendaristice, cu exceptia situatiiilor in care produsele de schimb nu se afla pe stoc.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Nu fac obiectul garantiei produsele utilizate in conditii neadecvate (utilizare defectuoasa, socuri electrice sau mecanice, interventii neautorizate asupra produselor, varsarea de lichide sau substante corozive, depozitarea in conditii neadecvate sau utilizarea de consumabile neconforme).

 

RETURNARE PRODUSE

Cumparatorul are posibilitatea sa notifice in scris comerciantului ca renunta la produs, fara sa fie necesara invocarea unui motiv, in termen de 48 ore de la primirea produsului, cu exceptia cazului in care produsul a fost comandat la cererea expresa a cumparatorului (in afara situatiilor in care legea prevede alte conditii).

Produsul trebuie returnat nefolosit, in ambalajul original, insotit de toate documentele, asa cum a fost el primit de la 3d4all.ro. Rambursarea sumei aferenta comenzii (mai putin taxele de transport) se va face in cel mult 30 zile de la data returnarii produsului de catre cumparator. Costurile legate de returnarea produselor catre 3d4all vor fi suportate de cumparator. Nu pot constitui obiectul returnarii produsele folosite, deteriorate sau care prezinta alte disfunctionalitati provocate de catre cumparator.

Returul produselor poate fi solicitat in urmatoarele situatii

In cazul lipsei conformitatii

Un produs este considerat a fi in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca:
• corespunde descrierii facute de vanzator pentru produsul respectiv;
• corespunde destinatiei produsului, fapt de care consumatorul a fost informat prin descrierile de pe site si verbal (in cazul in care consumatorul a cerut aceste informatii);
• corespunde scopurilor pentru care acelasi tip de produs este utilizat in mod normal;
• prin raportare la declaratiile si descrierile privind caracteristicile produsului, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului, acesta se inscrie in parametrii de calitate si performanta normala si corespunde unor asteptari rezonabile din partea consumatorului.

 

EUROCOM INVEST S.R.L. declara ca produsul livrat corespunde declaratiei de conformitate a acestuia si raspunde pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor, in conformitate cu prevederile Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor
Reclamatiile vor fi aduse la cunostinta EUROCOM INVEST S.R.L. in scris, la adresa de e-mail contact@3d4all.ro, in termen de 24 de ore de la receptionarea produselor.
Daca se constata ca produsul nu este in conformitate cu specificatiile din oferta de vanzare,puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau reparare sau, daca acestea nu sunt posibile sau procesul ar dura prea mult, se poate dispune rambursarea integrala a contravalorii produsului. Aveti posibilitatea sa solicitati inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare sau mai mica, caz in care se va proceda la plata diferentei, respectiv veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. 3d4all va suporta, daca este cazul, costurile de retur si de transport aferente.

Prin nereturnarea produsului in termenul si conditiile mentionate mai sus consideram ca ati luat la cunostinta toate normele de protectie inscrise in acest document si va obligati sa le respectati. In acest context, societatea comerciala EUROCOM INVEST S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere pentru riscurile sau pagubele rezultate in urma utilizarii produselor achizitionate de dumneavoastra.